Subiros
973 600 945
subiros@subiros.net
Representacions Artístiques

Aquí algunes de les Disco Mòbils que us podem oferir per les vostres festes:

ALOHA

La festa estiuenca més glamurosa, sofisticada i bohèmia a la vegada és, sense cap mena de dubte, PARTY ALOHA. Inclou equip d’última generació amb il·luminació espectacular, efectes especials, posada en escena personalitzada, video-projeccions i una pantalla; sorpreses i regals inflables gegants(pilotes, flotadors, globus…), polseres, ulleres amb visera, barrets de palla; photocall i fotògraf professional; espectacle i animació exclusiva de dos noies i un noi; promoció total de disseny exclusiu del cartell, cobertura a les xarxes socials i coordinació de la festa i reportatge aftermovie; entre d’altres.

THE COLOURS PARTY

El Festival THE COLORS representa  un event espectacular on la música es barreja amb uns fantàstics efectes de colors, llums que il·luminen el cel, projeccions personalitzades amb seqüències ràpides amb time-coder, submergint a l’espectador en un moment únic e irrepetible digne de recordar. Inclou Performaces Artístiques Led, Zona Black (Photocall), Regals Lluminosos, Pintures Fluor, Vídeo DJ, Fotògraf Professional, Robòtica Làsser, Afermobie, Maquilladores Especialitzades.

HOLY FESTIVAL

Es la festa dels colors on es celebra que totes les persones som iguals. Inclou Speaker animador, Equip de so, 500 unitats de 100 grams de sacs de colors amb certificat sanitari d’ignífug i sense gluten, Festa final amb Escuma de Color, Reportatge de foto, manguera per remullar al públic, disseny cartelleria especial a tot color, promoció a les xarxes socials i app Segueix la festa, entre altres.

HAND’S UP

El festival més potent del moment! Festival HANDS UP! Inclou un equip d’última generació amb il·luminació espectacular, efectes especials, video-projeccions i una pantalla; sorpreses i regals com mans d’espuma, ulleres, samarretes, pilotes gegans i polseres; photocall i fotògraf professional i animador; promoció total de disseny exclusiu del cartell, cobertura a les xarxes socials i coordinació de la festa i reportatge aftermovie; els millors dj’s del moment; durada del festival 6 hores, entre d’altres…

80’S

Viatgem en el temps i tornem a gaudir del millor de la dècada dels 80: la seva música, pel·lícules, moda… una etapa plena de creativitat que podràs gaudir ara. No te la perdis! Inclou discjòquei especialitzat amb la dècada dels 80-90’s, photocall amb atrezzo i publicació xarxes, vídeo-projeccions amb videojòquei, equip tècnic de so última generació, decoració ambiental, sorpreses i regals per tots els assistens, publicitat i màrqueting, animació exclusiva, karaoke(opcional), etc.