Subiros
973 600 945
subiros@subiros.net
Representacions Artístiques

Volem ser part de la vostra festa. Poseu-vos en contacte amb nosaltres i us atendrem com us mereixeu

 

Contacteu amb nosaltres mitjançant el següent formulari:

Nom*

Correu electrònic*

Telèfon

Missatge

Us informem que les dades personals obtingudes mitjançant aquest formulari, així com l’adreça de correu electrònic, han estat incorporades en un fitxer el responsable del qual és Subirós, SL, amb la finalitat d’atendre les vostres consultes i enviar-vos informació relacionada amb l’entitat que pugui ser del vostre interès.
Subirós, SL es compromet a usar les dades recollides mitjançant aquest formulari únicament per a la finalitat anteriorment esmentada. La persona interessada declara que té coneixement del destí i ús de les dades personals recollides mitjançant la lectura d’aquesta clàusula.
La tramesa d’aquest missatge de correu electrònic implica l’acceptació de les clàusules exposades. Si voleu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel•lació o oposició en els termes establerts a la Llei orgànica 15/1999, podeu fer-ho a l’adreça següent: Subirós, SL, c. Ferrer i Busquets, 64, 25230 Mollerussa, Lleida

Contacteu amb nosaltres o demaneu el vostre pressupost

Si ja sabeu  els serveis que desitgeu i teniu clars els dies de la vostra festa, expliqueu-nos-ho i us farem la millor proposta! I si no, indiqueu-nos-ho i nosaltres us ajudarem a trobar les millors opcions. O també ens podeu trucar per telèfon al   973 600 945.

Adreça: C/ Ferrer i Busquets 64-66, 25230 Mollerussa (Lleida) Tel: 973 600 945 Fax: 973 600 644 Correu electrònic: subiros@subiros.net

Contacteu amb nosaltres mitjançant el whatsapp

608277316

 .